Esteu aquí: Inici ESDEVENIMENTS Trotacaragol

Trotacaragol

L'Associació Esportiva TROTALLUNÀTICS, entitat que incentiva l’esport saludable, i la FEDERACIÓ DE COLLES DE L'APLEC DEL CARAGOL DE LLEIDA portaran a terme una macro trotada, un repte que mai s’ha fet a Lleida: dibuixar el caragol més gran del món!. La iniciativa, sota el nom de TROTACARAGOL, es portarà a terme el dissabte 20 de maig de 2017 a partir de les 17.00 hores. El punt de partida estarà ubicat al carrer Ton Sirera, just davant de l’Institut Gili i Gaya de la capital del Segrià.

L'activitat es farà corrent en grup a un ritme suau perquè molts atletes s’apuntin a la festa del running. El ritme marcat serà entre els 5 minuts i mig i els 6 minuts el quilòmetre; un ritme còmode per a què tots els participants ho puguin seguir. La trotada estarà encapçalada i tancada pels cossos de seguretat. A més, el tancament estarà acompanyat per vehicles de l’organització. 

El marcatge és farà amb GPS resseguint el circuit i un cop acabat el recorregut tindrem una pantalla on projectarem el TrotaCaragol. Un recorregut que acabarà al Baluard de la Reina de la Seu Vella de Lleida. Aproximadament el circuit constarà de 16,5 quilòmetres, tot i que hi haurà punts per poder accedir al circuits més curts de 6 i 10 quilòmetres respectivament.

El preu de la inscripció és de 5 euros.  Aquest preu inclou el dret a participar, tres avituallaments, l’assegurança i la credencial de la cursa. L’organització destinarà els beneficis que s’obtinguin a l’ONG sense ànim de lucre OXFAM INTERMÓN en concepte de donatius. Les persones interessades en participar poden fer-ho en el següent enllaç:


Inscripcionshttp://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=956

A l’arribada hi haurà un seguit d’activitats amenitzades per Nexus, actuacions de l’acadèmia Dancescape Studio i una sessió de música d'un DJ en directe. Ja al capvespre, tant els atletes com els acompanyants tindran les portes obertes per visitar l’interior del conjunt monumental de la Seu Vella, donat que se celebra la Nit Europea dels Museus.

Trotacaragol

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Quan 20/05/2017
de 17:00 a 21:00
Nom de contacte Davant INS Gili i Gaya
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607