Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 135 jugadores competiran aquesta temporada al Cecell

135 jugadores competiran aquesta temporada al Cecell

El Centre d’Esports del Camp Escolar de Lleida ha presentat els seus equips, entre els quals hi ha el sènior a la 1a Divisió Nacional. L’entitat celebrarà al maig el seu 30è aniversari.

14-11-2017

El Centre d’Esports Camp Escolar de Lleida ha presentat diumenge els equips que formen part de l’entitat la temporada 2017-2018. Unes 135 jugadores amb el Cecell, en els 8 equips més els cinc de l’Escola de vòlei. La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha destacat el gran projecte del Cecell i els ha felicitat per la iniciativa que han tingut de fer uns vídeos de presentació amb els equips, on s’han posat en relleu els valors pels quals aposta el club, com esforç, respecte, actitud, treball en equip, etc. Parra ha remarcat la implicació de la directiva, ara presidida per Montse Nadal, qui ha agafat el relleu d’Antoni Blesa. I també ha agraït a les famílies la confiança que depositen en el centre per complementar la formació educativa de les seves filles a través de l’esport.

La presidenta del Cecell ha volgut agrair el suport de les institucions i les empreses que ajuden a tirar endavant amb el projecte de l’entitat i ha valorat l’esforç de les jugadores i de les famílies, així com també de les diferents directives que han aconseguit arribar fins aquí. De fet, Montse Nadal ha apuntat que al maig se celebrarà el 30è aniversari del Centre d’esports Camp Escolar de Lleida i s’està preparant una festa del vòlei lleidatà, amb la participació dels diferents agents que treballen pel vòlei.

Després de la projecció dels diferents vídeos dels equips i de les paraules de benvinguda, han sortit a la pista del pavelló els equips del Cecell d’enguany. Són: l’Escola de vòlei, formada per 1 conjunt de benjamins, 2 d’alevins, 1 infantil i 1 cadet; 2 equips infantils (A i B); 3 equips cadets (A, B i C); 2 equips juvenils (A i B/C), i l’equip sènior, que milita a la 1a Divisió Nacional. L’objectiu per aquesta temporada és mantenir la il·lusió i continuar creixent com a entitat. A més, es pretén que el sènior segueixi a Primera Nacional i que pugin a 2a els equips C que estan a 3a.

La regidora Rosa Maria Salmerón ha assistit a l’acte de presentació, que s’ha fet al pavelló de l’IES Joan Oró, amb la presència de les famílies de les jugadores.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614