Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 68 pilots de 25 equips en les 4 hores de Lleida

68 pilots de 25 equips en les 4 hores de Lleida

L'Escuderia Lleida cedeix la recaptació a La Marató de TV3.

30-11-2017

Escuderia Lleida

Escuderia Lleida

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, i el president d’Escuderia Lleida, Miquel Rosell, han presidit aquesta tarda la presentació de les 4 Hores de Lleida– Competició Open de Resistència Off‐Road de Turismes, que se celebrarà els dies 2 y 3 de desembre de 2017.

Es tracta de la 18a edició d’aquesta proba, que tindrà lloc al Circuit de Lleida i que comptarà amb la participació de 68 pilots, de 25 equips diferents. És una proba de lliure participació per a pilots federats de diverses disciplines d’automobilisme. Té àmbit estatal i no és puntuable per a cap campionat, per la qual cosa es caracteritza per l’esportivitat i el bon ambient general de tots els assistents, tant pel que fa els participants com el públic en general.

Escuderia de Lleida col·labora amb ‘La Marató de TV3”, aportant la recaptació de les 4 Hores de Lleida a la fundació fent palès, així, el seu compromís amb projectes solidaris i socials. Enguany, la marató de TV3 es destinarà a recaptar fons per a la investigació i la lluita contra les malalties infeccioses.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614