Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Àngel Ros remarca que els nous camps de futbol de Ciutat Jardí beneficien tot el barri

Àngel Ros remarca que els nous camps de futbol de Ciutat Jardí beneficien tot el barri

El model de gestió de l’equipament que s’ha acordat amb el club FiF és el mateix que tenen els altres clubs de futbol base de Lleida.

20-07-2018

El paer en cap de Lleida, Àngel Ros, ha destacat avui que la construcció dels nous camps de futbol de gespa artificial a Ciutat Jardí són un benefici molt gran per a tots els veïns i veïnes d’aquest barri. Les instal·lacions seran gestionades pel club d’esport base FIF (Futbol i Formació) d’acord amb el mateix model que se segueix amb altres entitats de la ciutat, Balàfia, Pardinyes, Bordeta, Magraners, AEM, Athlètic Segre i Gardeny.

L’alcalde ha remarcat que amb aquesta actuació se substitueix un herbassar -que, d’altra banda, generava complicacions- per uns camps al servei dels nens i nenes del barri i gestionat pel club FiF Lleida, que compta amb 400 jugadors i jugadores.

A més de donar un nou impuls a l’esport base de Lleida, urbanísticament i paisatgísticament es resol aquest punt amb un equipament que dóna continuïtat a l’Arborètum. Així mateix, l’actuació inclou la construcció del nou local per a l’Associació de Veïns del barri i es reformen els carrers adjacents per facilitar l’accessibilitat.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614