Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Campionat territorial de Grups Xou de patinatge artístic al pavelló municipal Onze de Setembre

Campionat territorial de Grups Xou de patinatge artístic al pavelló municipal Onze de Setembre

El tinent d'alcalde Joan Gómez ha assistit a la trobada, que ha reunit unes 120 patinadores i patinadors.

29-01-2018

El pavelló municipal Onze de Setembre s'ha omplert aquesta tarda per gaudir del Campionat Territorial de Grups Xou de patinatge artístic, per a grups Juvenils, Petits i Grans, que ha reunit unes 120 patinadores i patinadors de 7 clubs de tota la provincia.

El tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha assistit a la cloenda de la trobada, on han participat els clubs de Lleida, Juneda, Torregrossa, Mollerussa-Pla d'Urgell, Borges Blanques, Solsonès i Andorra. Un cop acabada la competició, s'ha celebrat una exhibició de Grups Xou de la categoria Masters, abans del lliurament de trofeus i la cloenda del campionat, que ha estat organitzat pel Lleida Patinatge Artístic CE i l'Ajuntament de Lleida. Gómez ha animat a les participants a seguir treballant i gaudint del seu esport.

Els millors grups competiran en el Campionat de Catalunya que tindrà lloc al Pavelló Olímpic de Reus els dies 17 i 18 de febrer.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614