Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Carlos Pigem en el Top Ten aquest cap de setmana al Marroc

Carlos Pigem en el Top Ten aquest cap de setmana al Marroc

Carlos Pigem aconsegueix aquest cap de setmana el vuitè lloc al Trophee Hassan II, a Rabat (Marroc)

18-04-2017

Carlos Pigem (-4), amb una targeta final de 72 cops, un sota l’últim dia, ha estat el millor espanyol al Trofeu Hassan II, conquerint un valuós top-ten.

Pigem fa un pas de gegant en l'objectiu d'aconseguir per fi els drets de joc del circuit europeu. Un pas d'una mica més de 50.000 euros, concretament, que a hores d'ara de la temporada és una cosa més que un bàlsam relaxant. L'assumpte té molta més força si pensem que divendres, a falta de nou forats, el lleidatà estava amb peu i mig fora del torneig, amb un acumulat de +5 en aquest moment i en un camp que, com s'ha vist, no és generós amb les remuntades. Però des d'aquell moment, el seu llarg parcial de 45 forats ha estat de nou menys, amb ni més ni menys d'onze birdies i dos eagles.

El diumenge, al forat 12, va caminar  molt a prop de l'albatros, després d'enganxar un ferro 4 des del fairway que deixava la bola un metre i mig per darrere del forat després de llepar la vora.

Sigui com sigui, Pigem s'ha jurat a si mateix no mirar més enllà del següent esglaó. Lògicament, té clar l'objectiu i sap que va molt ben encaminat, estant com està en el lloc 48è de la Race to Dubai i en el lloc 30è de la Access List, però no vol fer comptes. Els esglaons, per a ell, no porten xifres gravades, només el nom del següent torneig, que en aquest cas és el Shenzen International que comença dijous que ve a la Xina.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607