Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Dia de la solidaritat i d’homenatges al Barris Nord

Dia de la solidaritat i d’homenatges al Barris Nord

L’Actel Força Lleida aprofita el partit contra el Manresa per tenir un reconeixement a Alfons Alzamora i per acollir el Memorial Marc Retamero, conjuntament amb Càritas. La tinent d’alcalde Montse Parra assisteix al partit en el qual s’imposen els del Bages per 68-74.

08-01-2018

El Pavelló Municipal Barris Nord ha estat aquest migdia l’escenari de la jornada solidària del bàsquet lleidatà, amb la celebració del Memorial Marc Retamero, i de l’homenatge a l’exjugador de l’Actel Alfons Alzamora. Tot això ha tingut lloc arran de la celebració del partit de la LEB Or entre el conjunt lleidatà i el Manresa.

Una estona abans que s’iniciés el partit, els voluntaris de Càritas Diocesana de Lleida anaven recollint a les portes d’accés al pavelló les joguines que els aficionats han tingut a bé donar a aquesta causa solidària que s’ha impulsat per recordar Marc Retamero, el periodista lleidatà que va morir fa un any. Una acció que ha tingut continuïtat en finalitzar el tercer quart del partit entre l’Actel i el Manresa, quan els aficionats més petits s’han atansat fins al parquet de la pista per llançar una pluja de peluixos, que han anat recollint els voluntaris.

Minuts abans d’iniciar-se el partit, el president de l’Actel Força Lleida, Félix González, ha lliurat un record a Alfons Alzamora, en reconeixement per la seva aportació al club al llarg de tantes temporades.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha assistit al partit així com el regidor Paco Cerdà i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que durant vàries temporades va ser gerent del club lleidatà.

L’enfrontament entre l’Actel i el Manresa ha finalitzat amb victòria dels del Bages (68-74), malgrat que els lleidatans han estat en possibilitats d’endur-se la victòria fins als darrers segons del partit.

A la mitja part del partit, jugadors de diversos clubs de la província han participat en el Dia del Basquet Lleidatà i han sortit a la pista per intentar batre el rècord de cistelles en 5 minuts, establert l’any passat en 339.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614