Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Dos representats lleidatans a l’Europeu d’Escacs

Dos representats lleidatans a l’Europeu d’Escacs

Per primera vegada els escacs lleidatans comptaran amb dos representants, Josep Oms i Guerau Massagué, al Campionat d'Europa de Joves que es disputarà a Mamaia (Romania) del 5 al 15 de setembre.

04-09-2017

Els escacs lleidatans comptaran per primera vegada amb dos representants, l’entrenador Josep Oms i el jugador Guerau Massagué, al Campionat d’Europa de Joves, que tindrà lloc a Mamaia, Romania, del 5 al 15 de setembre.

La representació de la delegació espanyola és força nombrosa, amb sis entrenadors i una trentena de nens, així com una delegada i un psicòleg. Josep Oms ja és un habitual com a entrenador de la Federació Espanyola en aquests campionats. De fet, serà la cinquena vegada que va a un esdeveniment d'aquest caire. Amb ell, a Mamaia, hi haurà Guerau Massagué, jugador del Club d'Escacs Lleida que va quedar campió de Catalunya sub 14 i que, en el corresponent Campionat d'Espanya, va assolir els punts necessaris per poder participar a l'Europeu. Guerau és una jove promesa lleidatana que destaca per la seva capacitat de treball i que en poc temps s'ha convertit en un dels millors jugadors estatals de la seva categoria, amb un futur prometedor. A l’Europeu, Massagué haurà d’afrontar una partida diària, amb un total de 9.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607