Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El Balàfia Vòlei presenta els seus 11 equips

El Balàfia Vòlei presenta els seus 11 equips

El club lleidatà segueix creixent i aquesta temporada torna a tenir un número rècord de jugadors i jugadores, amb un total de 141.

17-01-2018

El Balàfia Vòlei s'ha vestit de gala aquesta tarda per la presentació dels seus 11 equips per a la temporada 2017-2018, que torna a ser històrica pel club lleidatà en aconseguir un número rècord d'equips i jugadors i jugadores.

Enguany hi ha 4 equips masculins, 4 femenins i 3 de l'escola de vòlei, que és mixta amb un total de 141 jugadors/es, una xifra que s'incrementa considerablement respecta a la temporada passada, que van ser de 114.

La presentació ha tingut un caire especial, ja que s'ha comptat amb la col·laboració i participació de tots els equips que formen part del Balàfia Vòlei. En aquest sentit, s'ha instal·lat una pantalla gegant a la pista del pavelló municipal Juanjo Garra en què s'han projectat diferents vídeos, entre els quals hi havia els que han fet els propis jugadors i jugadores del club.

Els jugadors i jugadores del Balàfia Vòlei han estat acompanyats per tot el cos tècnic del club, així com pel president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, i el director esportiu, Mario Martínez. La presentació ha comptat, a més, amb la tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Montse Parra, acompanyada del regidor de la Paeria i diputat provincial, Paco Cerdà; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura, i el president de l'Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró. Així mateix, també han acompanyat al club en aquesta presentació els regidors de l'Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio i Núria Martín.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614