Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El Força Lleida apropa la seva campanya d’abonats a la ciutadania

El Força Lleida apropa la seva campanya d’abonats a la ciutadania

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha assistit a la presentació del bus urbà que durant un mes portarà la imatge del club esportiu.

05-09-2017

Ajuntament de Lleida

Ajuntament de Lleida

El Força Lleida ha presentat aquest dilluns el bus urbà que durant un mes –fins a l’1 d’octubre- portarà la imatge del club esportiu amb l’objectiu d’apropar la seva campanya d’abonats a la ciutadania. La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha assistit a la presentació d’aquesta nova acció de proximitat del Força Lleida, el primer club de Lleida que realitza una acció de màrqueting d’integració a la ciutat.

En aquest sentit, Parra ha felicitat el club per aquesta iniciativa que pretén fer sentir que el Força Lleida és de tots els lleidatans i les lleidatanes apostant pel transport urbà, un servei de proximitat al ciutadà. El president del Força Lleida, Félix González, ha destacat la importància d’aquesta acció a un mes de l’inici de la temporada i ha agraït a totes les parts implicades la seva ajuda i col·laboració.

La campanya es podrà veure a la línia d’autobús L7 que és, segons ha explicat el gerent d’Autobusos de Lleida, Carlos Soldevilla, la línia més llarga i que cobreix un major nombre de barris de la ciutat i, per tant, arriba a més gent i, alhora, concentra el 30% dels usuaris del transport urbà de la ciutat de Lleida. Les imatges que porta l’autobús són els dibuixos que formen part del cartell de la campanya i que s’utilitzaran durant tota la temporada. Carlos Sánchez, director general de Promedios, ha volgut ressaltar que com a agència de publicitat d’Autobusos Lleida SA “sempre apostem pels equips de Catalunya per a la promoció de l’esport i estem molt convençuts que aquesta publicitat en l’autobús ajudarà a fer créixer el Força Lleida”.

La campanya inclou la informació del proper Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida que se celebrarà al Barris Nord el 17 de setembre i que es presentarà a la Paeria el proper 8 de setembre a les 12.00 hores.

El Bus Urbà Força Lleida ha comptat amb la implicació de diverses institucions i empreses com l’Ajuntament de Lleida, Federòptics, Promedios i Autobusos de Lleida SA.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 970 700 614