Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El Jàbac de Terrassa guanya el trofeu President Ramón Farrús organitzat per l’Atlètic Segre

El Jàbac de Terrassa guanya el trofeu President Ramón Farrús organitzat per l’Atlètic Segre

El tinent d’alcalde Rafael Peris assisteix al lliurament de premis de la 7a edició del torneig infantil sub 13, que també ha elegit com a millor jugador Izan Téllez, de l’equip campió.

12-02-2018

Club Atlètic Segre

Club Atlètic Segre

El Jàbac de Terrassa ha estat el guanyador del VII Torneig infantil sub13 President Ramon Farrús, que s’ha disputat aquest dissabte a les instal·lacions del Club Atlètic Segre. El tinent d’alcalde Rafael Peris ha participat en el lliurament de trofeus, amb el president del club, Josep Antoni Subirà; els regidors Antoni Postius i Paco Cerdà, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

El Jàbac ha acabat emportant-se el trofeu als penals (1-1) davant el Manresa. El Castelló ha estat el tercer equip classificat, després de guanyar el Reus Deportiu per 1-0. Entre els diversos premis que s’han lliurat en l’apartat individual, el jugador del Jàbac, Izan Téllez, ha rebut el del millor jugador del torneig.

8 equips han participat en el torneig sub 13 de l’Atlètic Segre, que des de l’any passat es denomina “President Ramon Farrús” en homenatge a aquest dirigent del club, que va traspassar el desembre de 2016.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614