Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El Levitec Huesca serà el rival de l’Actel Força Lleida en el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

El Levitec Huesca serà el rival de l’Actel Força Lleida en el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

El paer en cap, Àngel Ros, ha presidit la presentació de la 4a edició del torneig que se celebrarà el proper 17 de setembre i suposarà l’estrena de l’equip, aquesta pretemporada, davant la seva afició al Barris Nord.

12-09-2017

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest dijous la presentació del Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida que enfrontarà el proper 17 de setembre, a les 18 hores, al Pavelló Barris Nord a l’Actel Força Lleida amb el Levitec Huesca.

El paer en cap ha destacat que per a aquesta competició, per encàrrec de l’Ajuntament de Lleida, es va dissenyar un trofeu singular, dissenyat per Monty Mateu de la Casa dels Artistes del carrer Cavallers, que inclou elements identificatius de la ciutat com la Seu Vella i el pont de Príncep de Viana.

Per la seva banda, el president del Força Lleida, Fèlix Gonzàlez, ha manifestat la il·lusió amb què el primer equip del club afronta la nova temporada en una lliga que “és la segona major lliga espanyola i una de les millors d’Europa”. Gonzàlez ha desitjat que el trofeu, que arriba a la seva quarta edició, esdevingui un gran espectacle i que els aficionats al bàsquet de Lleida visquin un gran vespre esportiu en què l’equip lleidatà s’enfrontarà a un rival de la seva mateixa lliga per la qual cosa “serà un partit divertit en què, probablement, ja es podrà veure l’equip al complet i una mica rodat”.

L’entrada per als abonats és gratuïta i per al públic general costa 5 euros.

A la presentació del Trofeu han assistit també la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, i els responsables de Federoptics Lleida, espònsor del torneig, Josep Bellera i Xavier Vivas, que han mostrat el seu suport al bàsquet lleidatà.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607