Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El Torneig de Voleibol de la Diada mostra la seva cara més solidària

El Torneig de Voleibol de la Diada mostra la seva cara més solidària

Els participants han aportat uns 130 kg pel Banc dels Aliments. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, lliura els trofeus als guanyadors dels tres quadrangulars disputats al pavelló de l’Institut Joan Oró.

12-09-2017

La XIIa edició del Torneig de Voleibol de la Diada, que organitza anualment el Cecell, ha mostrat la cara més solidària, en dedicar la jornada a la recollida d’aliments que aniran destinats al Banc dels Aliments de Lleida. A falta del recompte final, s’havien recollit uns 130 kg.

La competició, que s’ha disputat al pavelló de l’Institut Joan Oró, ha reunit gairebé 200 esportistes femenins, dels equips infantil, cadet i juvenil del Sant Cugat, Vall Hebron i Las Viñas de Teruel, a més de l’amfitrió. Plegats han disputat en forma de lligueta els tres quadrangulars, que ha proclamat campió en totes elles al conjunt del Vallès.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha participat en el lliurament de trofeus als equips campions, en una cerimònia que s’ha celebrat abans que els equips sènior del Cecell i Phisiup de Saragossa, ambdós de la Primera Divisió Nacional, grup B, disputessin un interessant partit, per cloure la jornada esportiva.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607