Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El torneig PRO-AM torna a reunir als millors golfistes professionals al Raimat Golf Club

El torneig PRO-AM torna a reunir als millors golfistes professionals al Raimat Golf Club

L'esdeveniment, que arriba a la seva quarta edició, comptarà amb la participació de 23 golfistes professionals, entre ells 4 lleidatans, i 180 amateurs. L'alcalde, Àngel Ros, destaca la consolidació del torneig i com la tasca del club en el golf "és un símbol més de la potència esportiva de Lleida".

09-04-2018

El Raimat Golf Club tornarà a acollir el millor d'aquest esport els pròxims dies 6 i 7 d'abril, amb la quarta edició del torneig PRO-AM Lleida&Atlas Energia, que organitza el club lleidatà amb suport de l'Ajuntament de Lleida i que comptarà amb la participació de 23 jugadors professionals i uns 180 amateurs.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat al Raimat Golf Club, "el club de golf de Lleida" per ser "un símbol més de la potència esportiva que tenim al conjunt de les Terres de Lleida" i per la consolidació d'aquest esdeveniment, que ja arriba a la seva quarta edició, convertit en un dels torneigs PRO-AM de més prestigi de tot l'Estat. La Paeria col·labora amb aquesta cita esportiva a través del programa Sport & Emotion de Turisme de Lleida, que pretén posicionar la ciutat com a destinació d'esdeveniments esportius.

L'alcalde ha participat en la presentació d'aquest campionat, juntament amb el vicepresident del club, Néstor Gutiérrez, el president d'Atlas Energia, Josep Maria Solanes, el representant de la Secretaria General de l'Esport, Joan Segura, el diputat provincial i regidor de la Paeria Paco Cerdà i un dels jugadors lleidatans de més nivell, Carlos Pigem, que aquest any ha aconseguit la targeta per participar en el circuit europeu.

El PRO-AM Lleida 2018 comptarà amb la participació de quatre golfistes lleidatans professionals: Pigem, Gerard Piris, Emili Cuartero i Alejandro Esmatges. S'hi sumen altres esportistes de prestigi com José Manuel Lara, campió de dos tornejos del European Tour, Javier Ballesteros, fill del gran campió Severiano Ballesteros i d'altres golfistes importants dins el circuit estatal com Javi Colomo, Ivo Giner i Jacobo Pastor, entre altres.

Formaran part del grup de professionals que compartiran camp amb els esportistes afeccionats, ja que en la modalitat per equips cada golfista professional comparteix esquadra amb quatre amateurs. "Entenc que els afeccionats al golf gaudeixin veient que els professionals es presten a jugar amb ells. És una característica del golf que el fa diferent d'altres esports. Cap de nosaltres podrem jugar amb el Messi, però sí amb el Carlos Pigem", ha assenyalat l'alcalde. Aproximadament un 40% dels participants no professionals vénen de fora de Lleida, fet que demostra també l'abast d'aquest torneig, que ha hagut de tancar les inscripcions.

Néstor Gutiérrez, vicepresident del club, ha agraït la col·laboració de patrocinadors, institucions i el compromís dels jugadors per venir a jugar i fer possible l'esdeveniment, malgrat la dificultat per trobar dates dins del calendari de proves competitives.

Per la seva part, Pigem ha destacat la il·lusió que té per jugar i guanyar el torneig del club on va començar a jugar i que la modalitat de PRO-AM resulta atractiva pel fet de compartir camp amb els jugadors amateurs.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614