Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Els participants en les estades esportives municipals aprenen consells per protegir-se del sol

Els participants en les estades esportives municipals aprenen consells per protegir-se del sol

Les àrees de Salut i d’Esports de la Paeria col·laboren amb l’AECC en la programació de diversos tallers perquè els nois i les noies coneguin hàbits saludables i mesures per afrontar els períodes de calor. Xavier Rodamilans ha visitat les estades a Gardeny.

28-07-2017

Les estades esportives municipals han inclòs aquesta temporada tallers de prevenció solar per als nois i les noies que hi participen durant els mesos de juliol i agost. Les àrees de Salut Pública i d’Esports han col·laborat amb la delegació a Lleida de l’Associación Española contra el Càncer per ensenyar als participants consells per protegir-se del sol, hàbits saludables i mesures per afrontar els períodes de calor.

El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha visitat aquest dimecres les estades a Gardeny, en les quals s’ha fet el taller a l’escola Magí Morera. Rodamilans ha destacat la importància de prevenir els riscos de l’exposició al sol i dels efectes de la calor. Sobretot, ha incidit en què s’han d’evitar les hores de màxima exposició solar per practicar esport. Entre altres, s’aconsella mantenir un bon estat d’hidratació del cos, beure aigua amb freqüència i menjar fruites i amanides.

La Dra. Martí i el Dr. J.M. Fernàndez imparteixen els tallers de prevenció solar previstos en diferents estades. Ja s’han fet a Balàfia i el Secà de Sant Pere. Les pròximes sessions tindran lloc a la Bordeta (2 d’agost, de 9 a 10 h., al pavelló municipal) i a Cappont (16 d’agost, de 9 a 10 h., al pavelló municipal). Cada estiu la Paeria vetlla sobre aquesta qüestió i en anteriors ocasions ha fet cartells informatius a les piscines, formació als tècnics, etc.

L’Ajuntament de Lleida dóna suport a aquests tallers, organitzats per l’Associación Espanyola contra el Càncer i que compten amb la col·laboració de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Acadèmia Española de Dermatologia y Venereología i Euro Melanoma

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607