Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Espectacular triomf de Marc Màrquez a Misano

Espectacular triomf de Marc Màrquez a Misano

Adelanta a Petrucci en la darrera volta i recupera el liderat del Mundial de Moto GP. L’alcalde Àngel Ros envia un missatge de felicitació al pilot i a Emili Alzamora.

12-09-2017

motorsport

motorsport

Marc Màrquez torna a encapçalar la classificació general del Campionat del Món de Moto GP després de l’espectacular triomf aconseguit aquest migdia a Misano, en la diputa del Gran Premi de Sant Marino.

El pilot de Cervera ha avançat en la darrera volta a Danilo Petrucci, que fins llavors dominava la cursa, arriscant-se a una caiguda en un circuit moll per la intensa pluja, i deixant enrere Andrea Dovicioso, que va optar per una tàctica més conservadora en veure que el triomf li quedava lluny, i a l’espera que el caràcter del lleidatà li pogués jugar una mala passada i el fes besar el terra.

No va ser així i Màrquez domina ara el mundial, empatat a punts i victòries amb Dovicioso, ja en porta quatre aquesta temporada, però davant de l’italià per haver estat qui ha conquerit el darrer triomf parcial.

En finalitzar la cursa, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha adreçat un missatge de felicitació a Marc i a Emili Alzamora, encoratjant-los a seguir en aquesta línia d’èxits.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607