Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Esportistes i entitats de la ciutat comparteixen la seva experiència a Esportmania

Esportistes i entitats de la ciutat comparteixen la seva experiència a Esportmania

L’activitat “Avui ens visita” ha permès als nens i les nenes conèixer de prop figures rellevants de diverses disciplines esportives, que els han ensenyat, donat consells i respost les seves preguntes.

20-08-2018

Diversos clubs, entitats i esportistes de la ciutat han participat en una nova edició de l’activitat “Avui ens visita...” del programa municipal Esportmania. Els nens i les nenes tenen l’oportunitat de practicar diferents esports amb els seus protagonistes i escoltar els seus consells i experiències. L’última sessió programada per aquest estiu s’ha fet aquest divendres amb patinadores professionals. Ariadna Milara, Ariadna Marcos, Berta Sans i Adriadna López, de patinatge artístic del CPA Mollerussa i classificades per a diferents competicions europees, de federacions i estatals, respectivament, han mostrat les seves habilitats sobre la pista i han compartit una estona amb els participants. Com també ho han fet Miquel Àngel Pifarré, del Club Olímpic de Tir amb arc; Ares i Aran Teixidó, tennistes del Club Tennis Lleida millor classificades al rànquing espanyol, i Paula Juste, nedadora del CN Lleida reconeguda arreu de l’estat.

Els participants d’Esportmania també han gaudit de l'aportació de clubs i entitats. En aquesta tercera edició, hi han participat: el Cecell de vòlei femení, el Lleida Llista Blava d’hoquei patins, el Lleida UA d’atletisme, la Societat de pescadors esportius de Lleida, el Balàfia Volei, el Club Bàdminton Lleida, el Club Tennis Taula Lleida, el Motoclub Segre i el Club Biketrial Lleida. A més, s’han fet sessions de busseig, amb Artquatic i activitats terapèutiques amb gossos amb FUD Therapy.

“Avui ens visita...” es fa a diversos barris de la ciutat i compta amb la col·laboració d’esportistes i entitats i permet els nens i les nenes conèixer-los i aprendre’n. La dinàmica acostuma a ser la mateixa. Es prepara una sessió d’una hora que es repeteix als tres grups de diferents edats de els estades esportives a les quals es va. Els participants poden fer preguntes i compatir anècdotes i recomanacions sobre aquell esport.

El programa “Esportmania” ofereix activitats esportives, aquàtiques i de lleure que s’adrecen a nens i nenes entre 4 i 14 anys, amb propostes variades com jocs, sortides, gimnàstica rítmica, bàsquet o busseig. També es fan cursets de natació de 3 a 8 anys (grups per separat de 3 a 5 anys i de 6 a 8 anys). Més de 3.000 nens i nenes i adolescents participen a les estades municipals d’Estiu de Petits, Estiu de Jocs i Esportamnia.

Servei d'Esports de la Paeria

 

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614