Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Gran empat de l’ICG Software Lleida a la pista del Noia (3-3)

Gran empat de l’ICG Software Lleida a la pista del Noia (3-3)

El conjunt lleidatà s’ha mantingut ferm i ha lluitat fins al final a la pista d’un dels equips forts de la categoria.

14-11-2017

L’ICG Software Lleida ha aconseguit un gran empat aquesta tarda a la pista del Noia Freixenet (3-3). Els homes d’Albert Folguera s’han mostrat ferms a la pista d’un dels equips forts de la categoria i han aconseguit endur-se un punt. El conjunt lleidatà ha estat el primer en obrir el marcador. Els locals han reaccionat i han capgirat l’electrònic, però els llistats han seguit de prop el Noia i han lluitat fins al final per empatar el partit.

Els golejadors de l’equip lleidatà han estat Jordi Creus, per partida doble, i Jordi Di Benedetto. Amb set jornades disputades, l’equip ocupa la cinquena posició, amb 11 punts, a la classificació de l’OK Lliga, a tres punts del Noia que es manté tercer, a un del Reus que és quart, i empatat a punts amb el Girona, que és sisè.

El paer en cap, Àngel Ros, ha felicitat els jugadors, l’equip tècnic i la directiva del club per aquest resultat i ha encoratjat els llistats a seguir treballant per aconseguir noves alegries per a l’afició lleidatana. La pròxima cita és dissabte que ve a casa, al pavelló municipal Onze de Setembre, davant l’Asturhockey CP.