Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Gran remuntada del Lleida Esportiu contra la Reial Societat (3-3)

Gran remuntada del Lleida Esportiu contra la Reial Societat (3-3)

El Lleida Esportiu supera l'eliminatòria i espera el següent rival que es sortejarà el proper dimarts, 5 de desembre.

30-11-2017

Diari Segre

Diari Segre

Gerard Albadalejo va afirmar que “el futbol té aquestes coses, que no sempre guanya el favorit o l’equip de més categoria. El Lleida venia aquí en clar desavantatge, i més després d’un 2-0 en contra en el descans, però hem sabut remuntar”. El tècnic del Lleida va assegurar que, en el descans, “simplement els he dit que amb un gol ens posàvem una altra vegada en l’eliminatòria i que amb dos tot era possible. Hem tingut la sort d’aconseguir els dos gols de manera consecutiva i a partir d’aquí hem anat a buscar l’eliminatòria”. Va afegir que “un dia o un altre havia de trencar-se la nostra mala ratxa amb el gol i amb les victòries i ha hagut de ser precisament en aquest partit, davant d’un rival de Primera i de competició europea”. El tècnic del Lleida va elogiar el gran treball de tots els jugadors, que “s’han deixat la pell al camp per passar l’eliminatòria i amb ganes i entusiasme han estat capaços d’equilibrar la superioritat tècnica i tàctica del rival. És un premi que ens hem guanyat a pols”.

Per la seua part, l’autor del gol del triomf, Bojan Radulovic, va dir que “ha sigut el gol més important de la meua vida. Era un partit en el qual teníem poc a perdre i molt a guanyar, i hem sabut remuntar l’eliminatòria en una memorable segona part”. Va afegir que “el meu gol, que ha donat l’eliminatòria, no l’oblidaré mai”.

Esteve: “Quin rival vull? El que ompli el Camp d’Esports”

El president del Lleida, visiblement emocionat, va assenyalar que “hem posat la cirereta a l’eliminatòria que també vam haver de passar al camp del Betis. Ha sigut un gran Lleida que ha superat un rival europeu. El rival que preferim? El que ompli el Camp d’Esports”, va afegir el dirigent. Per la seua part, l’entrenador de la Reial Societat, Eusebio Sacristán, va afirmar que “amb el 2-0 a favor al descans ens hem relaxat i hem afrontat la segona meitat de la pitjor manera possible. Hem encaixat dos gols de manera consecutiva i ja no hem sabut reaccionar davant d’un rival que ja ens va posar les coses molt difícils en l’anada i ens ha superat en la tornada. Em sap greu pels aficionats perquè és un dia trist per a la Reial”.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614