Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’alcalde Àngel Ros es reuneix amb el president de la Federació Espanyola d’ Hanbdbol per preparar l’organització del Mundial d’Handbol Femení de 2021

L’alcalde Àngel Ros es reuneix amb el president de la Federació Espanyola d’ Hanbdbol per preparar l’organització del Mundial d’Handbol Femení de 2021

Lleida, juntament amb Granollers, Tarragona, Barcelona, Badalona i Castelló de la Plana seran les seus de la 25a edició d’aquesta cita esportiva que se celebra per primera vegada a l’Estat.

13-03-2018

Federació de Municipis de Catalunya

Federació de Municipis de Catalunya

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha mantingut una reunió amb el president de la Federació Espanyola d’Handbol, Francisco V. Blázquez, on s’ha treballat en els preparatius per acollir el Mundial d’ Handbol Femení 2021.

Lleida forma part de la candidatura de Granollers (amb Tarragona, Barcelona, Badalona i Castelló de la Plana), que va guanyar l’organització del Mundial d’Handbol Femení de l’any 2021. Serà la primera vegada que l’Estat acull aquesta competició.

El paer en cap ha destacat que “en la trobada d’avui hem avançat en l’organització d’un esdeveniment esportiu de primer nivell que torna a posar a Lleida en el circuit de ciutats amb una capacitat reconeguda per acollir grans cites esportives”. Es preveu que el Mundial d’Handbol Femení se celebri la 1a quinzena del mes de desembre.

La trobada ha tingut lloc a la seu de la Federació de Municipis de Catalunya.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614