Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’alcalde de Lleida felicita Saúl Craviotto, Premio Nacional del Deporte 2016

L’alcalde de Lleida felicita Saúl Craviotto, Premio Nacional del Deporte 2016

El jurat del Consejo Superior de Deportes distingeix el palista lleidatà com el millor esportista masculí del 2016.

07-11-2017

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat el piragüista lleidatà Saúl Craviotto amb motiu del Premio Nacional del Deporte 2016 que li ha concedit avui el Consejo Superior de Deportes (CSD). El jurat del CSD ha considerat que Craviotto és l’esportista masculí espanyol més destacat de l’any passat, en què va guanyar dues medalles olímpiques als Jocs de Rio de Janeiro, un or amb Cristian Toro en el K-2 200 metres i un bronze en el K-1 200 m.

El paer en cap ha subratllat l’extraordinària trajectòria esportiva de Saúl Craviotto, que ha estat possible gràcies al seu esforç, dedicació i esperit de superació, juntament amb la seva qualitat humana. El palmarès del palista lleidatà inclou quatre medalles olímpiques (a banda de les dues de l’any passat, va ser plata a Londres 2012 i or a Beijing 2008) i ha estat, a més, tres vegades campió del món i en una ocasió, d’Europa. Entre Jocs Olímpics, Campionats d’Europa i del Món i Jocs del Mediterrani suma dinou medalles.

El 2013, l’Ajuntament de Lleida va posar el nom de Saúl Craviotto al Centre de Piragüistes de Lleida.

L'alcalde de Lleida també ha destacat el Premio Nacional del Deporte que s'ha concedit al marxador Jesús Ángel García Bragado, que va residir durant uns anys a Lleida i va ser regidor de la Paeria. En aquest cas, el guardó ha estat a la seva trajectòria.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614