Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’ICG Llista Lleida es classifica per la Final Four de la Copa CERS

L’ICG Llista Lleida es classifica per la Final Four de la Copa CERS

Elimina a l’equip portuguès del Tomar i es postula per acollir la fase final al Pavelló Onze de Setembre. L’alcalde Àngel Ros felicita el president del Llista, Enric Duch, per la històrica classificació i ratifica el compromís de la Paeria en donar suport al club per organitzar la Final Four.

13-03-2018

Icg Llista

Icg Llista

L’ICG Llista Lleida ha aconseguit aquest vespre una fita històrica en el món de l’hoquei lleidatà en classificar-se per la Final Four de la Copa CERS i eliminar a l’equip portuguès del Tomar en la pista lusitana.

El partit ha finalitzat 4-4, però la renda de dos gols d’avantatja, aconseguida pels lleidatans en el partit d’anada (4-2), ha estat decisiva per l’eliminatòria.

La directiva de l’ICG Llista Lleida ja ha manifestat la voluntat d’optar a ser la seu de la Final Four, desig que compta amb el suport de la Paeria, tal com li ha fet saber l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, en finalitzar el partit, quan ha adreçat un missatge de felicitació al president llistat, Enric Duch, per la brillant fita històrica.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614