Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La jugadora de pàdel Laia Bonilla, protagonista de l’”Avui ens visita...” d’Esportmania

La jugadora de pàdel Laia Bonilla, protagonista de l’”Avui ens visita...” d’Esportmania

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha visitat l’activitat que s’ha realitzat al pavelló municipal de Pardinyes en el marc de les sessions d’iniciació als esports de raqueta.

09-08-2017

La jugadora lleidatana de pàdel Laia Bonilla ha estat la protagonista de l’activitat “Avui ens visita...” d’Esportmania que ha fet una sessió d’iniciació en aquest esport de raqueta als nens i les nenes que participen en aquest torn d’aquest programa municipal. L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha visitat aquest dijous l’activitat que s’ha realitzat al pavelló municipal de Pardinyes.

En aquesta edició d’Esportmania s’ha ampliat l’activitat “Avui ens visita...” en què els/les esportistes i entitats més reconeguts/des de la ciutat visiten les diferents estades esportives i participen de les activitats que es realitzen a cada lloc vinculades a les especialitats esportives de cada esportista convidat/da.

El programa ‘Esportmania’, que inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure en els diferents barris i equipaments de la ciutat, arriba enguany a la seva 37a edició. Les estades esportives, que s’adrecen a nens i nenes entre 4 i 14 anys, ofereixen propostes molt variades entre les quals hi ha natació, jocs, sortides, gimnàstica rítmica, bàsquet i, com a novetat d’enguany, s’afegeix el circuit municipal de motocròs de Rufea on es practicarà BTT i l’ampliació de l’activitat de busseig.

Les activitats d’Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania que organitza cada estiu l’Ajuntament de Lleida pretenen  afavorir la conciliació familiar i, alhora, oferir un programa d’esbarjo i educació de qualitat per als més petits, han assolit enguany el 100% d’ocupació. En total, prop de 3.000 nens i nenes i adolescents participen aquest estiu en els programes educatius i d’oci de la Paeria, que compta amb uns 130 monitors i monitores.

Laia Bonilla Pardinyes

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607