Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Lliga Escolar ADEJO acaba amb rècord de participants i amb el Sant Jaume Les Heures A com a campió

La Lliga Escolar ADEJO acaba amb rècord de participants i amb el Sant Jaume Les Heures A com a campió

08-05-2017

La Lliga Escolar ADEJO va arribar divendres passat al seu final i ho va fer amb una lluïda jornada de cloenda celebrada al Col·legi Terraferma en què es va coronar com a campió l’equip que ha estat el gran dominador de la competició, el Sant Jaume-Les Heures A.

Aquest equip s’ha mantingut al capdavant de la classificació durant bona part del campionat, i en la darrera jornada va saber conservar aquesta posició, enduent-se en títol amb 94,5 punts, superant en les posicions d’honor el Bellvís A, segon classificat amb 75,5 punts, i el Sant Jaume-Les Heures B, tercer amb 62 punts després d’una intensa pugna amb el que finalment ha estat el quart classificat amb 61 punts, el Pràctiques 2 A.

En acabar la competició, tots els participants van rebre diferents obsequiats durant l’acte de lliurament de trofeus, en què l’equip campió va ser distingit amb una copa i on hi va haver medalla i diploma per a tots els participants en record per la seva participació en aquesta iniciativa.

El màxim responsable de l’ADEJO i d’aquesta Lliga, Josep Oms, juntament amb el seu equip, van valorar molt positivament un torneig que, en la seva tercera edició, ha tingut rècord de participants i ha gaudit d’un molt bon ambient en tots els àmbits, motiu pel qual la seva continuïtat està garantida.

La Lliga Escolar ADEJO ha constat de set jornades que han tingut com a escenari diferents centres escolars de Lleida: el Col·legi Claver, l’Escola Països Catalans, el Col·legi Lestonnac, el Col·legi Arabell, l’Escola La Mitjana, el Col·legi Sagrada Família i la el Col·legi Terraferma, que va ser l’escenari de la jornada de cloenda. Les jornades s’han disputat sempre els divendres a la tarda, de 18.00 a 20.00 hores, per tal de no interferir en el desenvolupament de les competicions escolars d’altres esports, que se celebren els dissabtes al matí.

La classificació final ha quedat d’aquesta manera:

 

SANT JAUME-LES HEURES A

94,5

BELLVÍS A

75,5

SANT JAUME-LES HEURES B

62

PRÀCTIQUES 2 A

61

CIUTAT JARDI

56,5

LA MITJANA B

53,5

SAGRADA FAMÍLIA A

52

JOC DE LA BOLA

49,5

ARABELL A

49

BELLVÍS B

50

ADEJO/BALAFIA

42,5

LA MITJANA A

42,5

PAÏSOS CATALANS A

38,5

LA MITJANA C

36,5

TERRAFERMA A

36

IGNASI PERAIRE

32

LESTONNAC A

29

SAGRADA FAMÍLIA B

23

CLAVER

25,5

PRÀCTIQUES 2 B

19,5

SANT JAUME-LES HEURES C

19

ARABELL B

11

TERRAFERMA B

8

PAÏSOS CATALANS B

5

PAÏSOS CATALANS C

5

SANT JAUME-LES HEURES D

4,5

PRÀCTIQUES 1

4,5

LA MITJANA D

3

ARABELL C

2,5

ARABELL D

2

LESTONNAC B

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607