Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria aprova el projecte dels camps de futbol de les noves instal·lacions esportives de Ciutat Jardí

La Paeria aprova el projecte dels camps de futbol de les noves instal·lacions esportives de Ciutat Jardí

S’obre un període de 30 dies d’exposició pública dels projectes bàsic i d’execució, abans d’iniciar les obres per construir dos camps de gespa artificial, de futbol 11 i futbol 7. L’actuació, amb una inversió de més d’un milió d’euros, forma part del projecte que inclou un edifici per als vestuaris i el local social de l’AV, així com la urbanització de l’entorn.

24-01-2018

El projecte de les noves instal·lacions esportives de Ciutat Jardí avança amb l’aprovació del projecte bàsic i d’execució dels camps de futbol de gespa artificial. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha signat el decret, pel qual s’obre un període d’informació pública de 30 dies perquè es pugui examinar i formular les al·legacions pertinents. Inclou la construcció de dos camps de gespa artificial, un amb mides oficials de futbol 7 i un altre per a futbol 11, que serà divisible transversalment en dos camps de futbol 7. L'obra incorpora els serveis necessaris per a la pràctica d'aquest esport, com són l'enllumenat, les xarxes de reg i sanejament, les tanques i la pavimentació del perímetre.

El següent pas serà la construcció d’un nou edifici de planta baixa, d’uns 647 m² construïts, annex als camps, on s’ubicaran diversos vestidors, despatxos i magatzems, etc., per a la correcta pràctica del futbol. El mateix edifici acollirà l'espai per a la nova seu de l’associació de veïns, amb un despatx i una sala polivalent. D’aquesta manera, comptabilitzarà l’ús esportiu amb el cívic i el social.

La Paeria invertirà més d’un milió d’euros en el conjunt del projecte, que es desenvoluparà en un solar de 17.591 m², al costat del Parc de Bombers i de l’Arborètum, el Jardí Botànic Pius Font i Quer. El nou edifici tindrà façana cap a la vorera verda del nou tram de l'avinguda Victòria Kent, que serà perllongada fins al carrer Roure, al límit amb el recinte de l'Arborètum. Aquesta obra, que ja està en marxa, urbanitza aquest nou tram del carrer Victòria Kent, amb un pressupost de 220.000 euros.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614