Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La pista annexa del Pavelló de l’Onze de Setembre fa créixer l’hoquei base del Lleida Llista

La pista annexa del Pavelló de l’Onze de Setembre fa créixer l’hoquei base del Lleida Llista

El paer en cap, Àngel Ros, que ha recollit el carnet del club per a la nova temporada, ha avançat que demanarà que s’inclogui en el pressupost de l’any una dotació extraordinària perquè el primer equip afronti amb garanties la seva participació a Europa.

12-09-2017

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha recollit aquest divendres el carnet de la nova temporada de l’ICG Software Lleida de mans del president del Lleida Llista Blava, Enric Duch. Ros ha manifestat el seu suport al club i ha valorat un any més la seva gestió tant en l’àmbit esportiu, com en l’econòmic i en l’humà. Un dels aspectes que també ha remarcat és el treball que el club d’hoquei patins de la ciutat fa amb la base, fent que els més petits gaudeixin de l’esport i de l’hoquei (tall de veu À. Ros). En aquest sentit, Duch, que ha agraït el suport que el club rep de la Paeria i també la celeritat amb què actua i la bona predisposició que mostra quan es requereix, ha destacat que la pista annexa del pavelló de l’Onze de Setembre que va construir la Paeria ha fet créixer la base del Lleida Llista.

Així mateix, el paer en cap ha explicat que proposarà que al pressupost de l’any que ve s’inclogui una dotació extraordinària perquè l’ICG afronti amb garanties la seva participació en la competició europea. Duch ha comentat que treballaran per oferir una bona temporada tant en l’OK Lliga com a Europa. Precisament, el fet de jugar aquesta competició “incrementa el pressupost del club ja que la Federació requereix diverses millores, com la compra de marcadors electrònics, a més de les despeses normals com són el cànon i arbitratges, entre altres”. El president també s’ha mostrat satisfet perquè cada any “ampliem la base i enguany creem, a més, base femenina”.

Tant Ros com Duch han coincidit en la importància del treball conjunt entre l’Ajuntament de Lleida i el club, per la qual cosa se seguiran fent millores, com el cobriment de la pista exterior en què s’està treballant amb diferents opcions, “per trobar una solució sempre respectant l’entorn i els arbres que hi ha al voltant”, ha assegurat l’alcalde.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607