Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Seu Vella acollirà la presentació de la Supercopa de Catalunya de futbol el 26 de febrer

La Seu Vella acollirà la presentació de la Supercopa de Catalunya de futbol el 26 de febrer

El partit, que enfrontarà a FC Barcelona i Espanyol, es disputarà el 7 de març al Camp d'Esports. L’acord entre la Paeria i la Federacio Catalana de Futbol per l'organització del matx inclou l’entrada gratuita de tots els nens i nenes, nois i noies federats en equips de futbol de la provincia de Lleida.

09-02-2018

La Seu Vella acollirà el pròxim 26 de febrer a les 12.00 hores l'acte de presentació de la Supercopa de Catalunya, que enfrontarà a Barça i Espanyol al Camp d'Esports de Lleida d'aquí a un mes. La competició, que arriba a la seva tercera edició, està organitzada per la Federació Catalana de Futbol, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida. L’acord entre la Paeria i la Federacio per organitzar el partit inclou l’entrada gratuita de tots els nens i nenes, nois i noies federats en equips de futbol de la provincia de Lleida.

El partit tindrà lloc el dia 7 de març a les 18.45 hores i servirà perquè ambdós equips desempatin en el palmarès de la Supercopa, ja que el Barça va guanyar la primera edició el 2014 a Girona i l'Espanyol es va alçar amb la segona el 2016 a Tarragona.

La Paeria col·laborarà en la gestió i en la seguretat d’aquest esdeveniment. Lleida compta amb un programa específic, Lleida Sport&Emotion, que promou la celebració de grans cites esportives a la ciutat. Barça i Espanyol ja es van enfrontar al Camp d'Esports el 2013, en aquella ocasió en la final de la Copa Catalunya, amb victòria per l'equip blaugrana.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i l'Esport

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607