Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida surt al carrer per solidaritzar-se en la lluita contra el càncer de mama

Lleida surt al carrer per solidaritzar-se en la lluita contra el càncer de mama

La Cursa de la Dona Nayox aconsegueix un nou rècord de participació amb 1.850 inscripcions. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, dóna el tret de sortida i s’uneix a la cursa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

13-03-2018

Ajuntament de Lleida

Ajuntament de Lleida

La Cursa de la Dona Nayox ha omplert un any més els carrers de Lleida de participants que han volgut solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer de mama. Enguany ho ha fet batent el rècord de participants, ja que l’organització ha arribat a comptabilitzar 1.850 inscripcions. Una d’elles ha estat la de la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, la qual, a més de donar el tret de sortida a la carrera, s’ha afegit tot seguit a aquesta.

La Cursa de la Dona és un esdeveniment competitiu, al qual també se li dóna un caire d'esport i salut, ja que es podia realitzar caminant o passejant. Per tal de facilitar la participació de tothom, l’organització ha marcat un recorregut de 5,6 kilòmetres planer, que ha sortit de la Canalització del riu Segre, per agafar la Passarel·la del Liceu Escolar i continuar per l’avinguda de Madrid, avinguda del Segre, Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet, avinguda Tortosa i Pont de Pardinyes, abans de tornar a la Canalització del Segre.

Els diners obtinguts amb les inscripcions van destinats a la beca Marta Santamaria, que promou la lluita contra el càncer de mama, recerques de primer nivell que impulsa l'IRBLleida.

Cursa de la Dona 2018

Una de les novetats d’enguany ha estat la col·laboració dels Castellers de Lleida, que abans de donar-se el tret de sortida a la cursa han aixecat dos pilars de quatre, realitzats només per dones i noies.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614