Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lliga preferent de bàsquet Federació ACELL

Lliga preferent de bàsquet Federació ACELL

Resultats de la 3a Jornada de bàsquet celebrada el dissabte, dia 20 de gener.

24-01-2018

El dissabte 20 de gener de 2018, es va disputar al pavelló Agnès Gregori de Lleida, la tercera jornada de la lliga interclubs de bàsquet de la present temporada 2017-2018 i primera de l’any 2018 que la Federació ACELL organitza a Lleida.

Aquesta segona jornada es van jugar 3 partits:

BÀSQUET ACUDAM-FORÇA LLEIDA ASPROS: l’equip del Segrià va ser el dominador del partit en tot moment. Tot i el 2-0 inicial a favor dels del Pla d’Urgell, els jugadors del Força Lleida ASPROS van encarrilar el partit dels del primer quart amb un parcial de 4-18 que van anar augmentant quart a quart la distància per acabar 12-45 favorable al Força Lleida ASPROS.

CLUB ALBA - ASVOLCALL DOWN LLEIDA: l’equip del Segrià va donar la sorpresa de la jornada després de recuperar tots els seus jugadors, i va guanyar als de l’Urgell en un partit molt ajustat. Durant tot el partit les diferències van ser molt curtes i sempre favorables pels de l’ALBA, però en l’últim quart, la falta de canvis dels de l’Urgell van fer que els jugadors del Segrià aprofitessin la seva profunditat de banqueta fent un parcial de 4-15 que els va fer emportar-se la victòria amb un marcador final de 32-41, mostrant la seva candidatura a guanyar la lliga.

C.B. BALGUER – SALVADOR SEGUÍ: partit controlat i dominat pels jugadors del Segrià tot i començar perdent per 2-0. Els del Segrià van saber administrar el marcador i els seus jugadors durant tot el partit controlant i dominant totes les fases del partit. Resultat final de 10-31 favorable per l’equip de Salvador Seguí.

La classificació després de tres jornades disputades deixen a Salvador Seguí com a líder en solitari i sense conèixer la derrota, i al Club ALBA de Tàrrega i ASVOLCALL Down Lleida empatats a punts i victòries.

Classificació lliga Acell

La popera jornada es celebrarà el proper 17 de febrer al Pavelló Juanjo Garra de Lleida, en el que es jugaran 3 partits:

9:30 FORÇA LLEIDA ASPROS – CLUB ALBA TÀRREGA

10:30 SALVADOR SEGUÍ – CB MOLLERUSSA ACUDAM

11:30 ASVOLCALL DOWN LLEIDA – CB BALAGUER

 

Però cal recordar que tots aquests equips es trobaran el proper 3 de febrer al Campionat Territorial de Bàsquet al pavelló INPACSA de Balaguer.

 

 

 

 

 

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614