Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Marc i Àlex Márquez, protagonistes al circuit municipal de Rufea de Lleida

Marc i Àlex Márquez, protagonistes al circuit municipal de Rufea de Lleida

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha lloat els dos pilots lleidatans, campions del món, posant-los d’exemple per a joves i per al conjunt de la societat, definint-los com a “grans esportistes i millors persones”. Ros ha destacat que els germans Márquez s’entrenin al circuit municipal i que també ensenyin valors a nois i noies interessades en el motociclisme. El circuit municipal acull el tercer Allianz Junior Motor Camp, en el marc del projecte solidari conjunt Laps For Life 93. Enguany, 20 nens i nenes d’arreu del món comparteixen amb els germans Márquez aquesta experiència única.

29-11-2017

Hermínia Sirvent

Hermínia Sirvent

Els campions del món Marc i Àlex Márquez són els protagonistes aquests dies a Lleida, al campus que estan fent al circuit municipal de Rufea. El Marc, sis vegades campió del món de motociclisme –quatre a la màxima categoria-, ha presentat avui la tercera edició de l’Allianz Junior Motor Camp, que desenvolupa amb el seu germà Àlex, qui també ha estat campió del món en Moto 3. El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat del tinent d'alcalde Rafael Peris, ha saludat els germans Márquez, així com al també lleidatà Emili Alzamora, i els ha felicitat pels èxits aconseguits aquesta temporada. Ros ha lloat els dos pilots lleidatans i els ha posat d’exemple per a joves i per al conjunt de la societat, definint-los com a “grans esportistes i millors persones”. Ros ha destacat que dos campions mundials s’entrenin al circuit municipal de Lleida i que facin de professors per a nois i noies, traslladant-los la seva il·lusió i professió.

El Marc ha posat en valor les instal·lacions de Rufea, on pot entrenar i desconnectar i on també impulsa aquest campus. El gran dels Márquez ha explicat que en aquesta iniciativa intenten traslladar la tècnica i la disciplina fora de la pista, amb conceptes com convivència, il·lusió o la relació entre ells.

L’Àlex ha explicat que està molt content i satisfet de poder estar aquests tres dies a Lleida, al circuit municipal de Rufeal, on intenten ajudar els nois i les noies, ensenyant-los aspectes a tenir en compte dins i fora de la pista.

L’Allianz Junior Motor Camp compta enguany amb vint participants, procedents d’Alemanya, Israel, República Txeca, Holanda i Espanya, que han arribat al campus aquest diumenge i que porten dos dies entrenant amb el Marc Márquez, qui va ser l’encarregat d’escollir els participants del campus. Es tracta de la tercera edició d’aquest campus de formació “off-road”. Márquez assegura que està encantat de tornar a convertir-se en professor i poder transmetre el que sap a aquests vint joves promeses del motociclisme, ha dit.

La directora General d’Allianz Seguros, Cristina del Ama, ha apuntat que aquest és un dels esdeveniments més esperats per la seva companyia i és molt satisfactori veure com el Marc i el seu equip transmeten als joves valors com el treball en equip, la dedicació o el respecte i la importància de conduir apostant per la seguretat.

Els i les joves que hi participen, d’entre 10 i 13 anys, tenen l’oportunitat de conèixer el seu ídol i de rebre els seus consells, compartint experiències amb el Marc, l’Àlex i l’equip.

L’Allianz Junior Motor Camp és una iniciativa organitzada de forma conjunta per Allianz Seguros i Marc Márquez, en el marc del projecte solidari Laps For Life 93. El campus té lloc fins dijous.

Laps for Life 93 és un projecte entre l’asseguradora i el pilot lleidatà que busca contribuir a la societat a través d’accions de caràcter social. Així, ajuda a desenvolupar iniciatives de diferents camps, com la salut, la seguretat vial o el foment d’una vida saludable.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614