Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Miquel Angel Pifarré classificat per a l'equip nacional de tir amb arc

Miquel Angel Pifarré classificat per a l'equip nacional de tir amb arc

18-04-2017

El passat cap de setmana va tenir lloc el tercer classificatori de l'equip nacional sènior de tir amb arc, amb la presència del lleidatà Miguel Ángel Pifarré del Club Tir amb Arc Pardinyes.

El format del classificatori va ser el mateix que en els anteriors: 8 rounds a setanta metres i eliminatòries tots contra tots, dividits en tres dies. Recordem que Pifarré va quedar primer en el primer classificatori, quart en el segon i segon en aquest últim aconseguint així classificar-se per formar part de l'equip nacional d'aquesta temporada.

Aquests classificatoris eren vàlids  per seleccionar l'equip nacional en les primeres competicions internacionals d'aquesta temporada. Aquest tercer classificatori ha servit per acotar més el grup inicial d'arquers de nou a només sis.

Així doncs, Miquel Àngel Pifarré queda classificat per a Copa del Món de Antalya (Turquia) que se celebrarà del 6 al 11 de juny, al costat del arquer del Pardinyes formessin part de l'equip seus companys Pablo Acha de Castella Lleó, Miguel Alvariño de Galícia i Sergio de l'Om de Madrid. En aquesta Copa del Món també els acompanyés l'equip femení.

Els propers classificatoris seran vàlids per a la Copa del Món de Berlin i el Mundial de Mèxic DF.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607