Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Primeres medalles de les nadadores del Club Natació Lleida al Campionat d'Espanya infantil i júnior de Gijon que acaba aquest dimarts, dia 21

20-03-2017

Les dues primeres jornades del Campionat d’Espanya Infantil i Júnior que s’està disputant a Gijón, han donat les tres primeres medalles per al Club Natació Lleida. En la primera jornada de dissabte, la Paula Juste va aconseguir la medalla d’argent en la prova de 100 mts lliures amb una marca de 0.58.94. Ahir diumenge va pujar altre cop al pòdium, per recollir aquest cop la medalla de bronze en la prova dels 200 mts braça on va aconseguir un registre de 2.41.16.  S’ha de destacar també la seva 4ª plaça en els 400 mts estils amb una marca de 4.59.64.

L’altra nedadora destacada del  Club ha estat la Cristina García, que en la primera jornada va aconseguir la medalla d’argent en la prova dels 100 mts esquena amb una marca de 1.04.65. Ahir diumenge va aconseguir també classificar-se per la final dels 100 mts papallona, on va aconseguir un excel·lent 6è lloc amb un temps de 1.05.17.