Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Recepció a Isidre Esteve a l'Ajuntament de Lleida amb motiu del Rally Dakar 2018

Recepció a Isidre Esteve a l'Ajuntament de Lleida amb motiu del Rally Dakar 2018

L'alcalde felicita al pilot i destaca l'orgull pels seus èxits i pel fet que porti el nom de Lleida arreu. Esteve forma part del programa de patrocini Lleida Sport&Emotion i acaba de retornar de la cursa, on ha acabat en la vint-i-unena posició

02-02-2018

L'Alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest matí una recepció a l'Ajuntament a Isidre Esteve, amb motiu del Rally Dakar 2018, on el pilot lleidatà ha acabat en vint-i-unena posició. El paer en cap ha felicitat Esteve pel seu bon paper a la cursa, que ens ha fet sentir "molt orgullosos i més pel fet que portés el nom de Lleida pel Dakar i tot el món" i l'ha animat "a seguir donant-nos alegries esportives i humanes".

Per la seva part Esteve, que és un dels esportistes que forma part del programa Lleida Sport&Emotion, ha mostrat la seva satisfacció per tornar a la Paeria i ha assenyalat que "sempre és un plaer estar en aquesta casa i des que corro el Dakar hi venim cada any". El pilot ha destacat que el Dakar d'aquest any, que arribava a la seva quarantena edició, ha estat "molt exigent", però que la bona feina del seu equip els ha permès ser competitius durant tota la cursa i aconseguir un resultat "espectacular", en acabar en la 21a posició de la general i la quarta de la seva categoria. Ara ja treballen per preparar la cursa de l'any que ve.

El programa Lleida Sport&Emotion consisteix en un conjunt d’accions de promoció i publicitàries que té per missió posicionar la ciutat de Lleida com a destinació d’esdeveniments esportius, com a eina per a incrementar l’activitat econòmica mitjançant el turisme, sigui directa o indirectament i facilitar la pràctica de l’esport a la ciutat.

En la recepció també hi ha participat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris, així com els regidors Carles Vega i Dolors López.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614