Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Recepció a la Paeria a l’equip de futbol sala Restaurant Lo Caragol Lleida

Recepció a la Paeria a l’equip de futbol sala Restaurant Lo Caragol Lleida

L’alcalde, Àngel Ros, ha felicitat al club per l’ascens aconseguit aquesta temporada a la Segona Divisió B d’aquest esport.

10-07-2018

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut avui al Saló de Sessions de la Paeria l’equip Futsal Restaurant Lo Caragol Lleida, que aquesta temporada ha aconseguit l’ascens a la Segona Divisió B de futbol sala. El club lleidatà ha estat representat pel seu president, Andrés Cucurull, un dels entrenadors, Macià Expósito, el delegat, José Luis Allué, i sis jugadors.

El paer en cap, que ha estat acompanyat en l’acte per la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports, Montse Parra, els ha felicitat per l’èxit aconseguit en la última temporada, que ha permès que Lleida recuperi la seva representació en categories nacionals de futbol sala, i els ha animat a seguir treballant per mantenir la categoria la pròxima temporada.

L’equip lleidatà va aconseguir l’ascens el passat 19 de maig en un partit disputat al Pavelló Municipal de Magraners. El club es va fundar l’any 2008 per un grup d'amics que competia en lligues provincials amb diferents noms. L’any 2014-15 van aconseguir l’ascens a la categoria de Tercera Nacional, que van aconseguir mantenir els dos anys següents, fins aconseguir l’ascens en aquesta temporada.

En la recepció a l’Ajuntament han participat els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Dolors López, que també han dirigit unes paraules als assistents.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614