Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Recepció a la Paeria a l'Actel Força Lleida

Recepció a la Paeria a l'Actel Força Lleida

L'alcalde, Àngel Ros, ha presidit la trobada amb directius, equip tècnic i jugadors del primer equip i de la base del club i els ha felicitat per la campanya que han completat a la Leb Or, mantenint la categoria.

08-06-2018

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut avui al Saló de Sessions de la Paeria a la Junta Directiva de l’Actel Força Lleida, encapçalada pel seu president, Fèlix González, l’entrenador, Jorge Serna, i quatre jugadors del primer equip, Juampi Sutina, Marc Rubin de Celis, Marc Martí i Miki Feliu, a més d'un grup de jugadors dels equips de base de l'entitat.

El paer en cap ha felicitat al club per haver aconseguit mantenir la categoria de LEB Or i els ha animat a aconseguir nous èxits en la temporada vinent que ara s’està planificant. “Sempre somiem amb tornar algun dia a l'ACB, però la Leb Or és una gran categoria al bàsquet espanyol, una de les millors lligues europees. Ens vam posar molt feliços tots amb la victòria a Manresa. Heu fet una gran temporada, estem molt orgullosos del nostre equip de bàsquet”, ha afirmat Ros.

En la trobada també han participat els tinents d’alcalde Fèlix Larrosa i Rafael Peris i els regidors Paco Cerdà, Ángeles Ribes i Joan Vilella.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614