Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Recepció a l'Ajuntament de Lleida als jugadors del Mercedaris CF

Recepció a l'Ajuntament de Lleida als jugadors del Mercedaris CF

L'alcalde, Àngel Ros, rep al Saló de Sessions al pare Joaquín Pina i als 46 membres de l'equip que viatjarà a París per participar en un torneig internacional.

10-07-2018

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d'alcalde i regidora de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports, Montse Parra, ha presidit la recepció institucional al Saló de Sessions de la Paeria als Mercedaris CF amb motiu de la seva participació als Paris World Games 2018, que tindrà lloc del 7 al 13 de juliol a la capital francesa.

El paer en cap ha agraït al pare Joaquín Pina, impulsor del projecte dels Mercedaris, la seva tasca d'educació en el món de l'esport i ha assegurat que la ciutat es sent orgullosa que l'equip porti el nom de Lleida per tot Europa.

Per la seva part, el pare Joaquín Pina, impulsor del projecte dels Mercedaris, ha agraït el suport que cada any els dóna la Paeria i l'aposta que fan per l'esport com a eina per unir a les persones i promoure la seva formació, integració social i educació en valors. Aquesta és la vintena vegada que aquest projecte participa en un torneig internacional d'ençà que es va posar en marxa l'any 1994.

Els nois que integren el CF Mercedaris, que té seu a la Parròquia de la Mercè, són una selecció de jugadors de diferents clubs de la ciutat i província i participen tots els estius en diferents competicions infantils i juvenils d'arreu d'Europa. En aquesta ocasió, participaran amb tres equips, dos infantils i un en categoria cadet, amb un total de 46 jugadors de 13 a 15 anys.

L'alcalde ha lliurat als Mercedaris CF un banderí de la ciutat de Lleida i un obsequi per tots els jugadors. A la recepció, que s'ha celebrat al Saló de Sessions de la Paeria, també han assistit els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Joan Vilella.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614