Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Recepció oficial a la Paeria a l’equip juvenil de l’At. Segre

Recepció oficial a la Paeria a l’equip juvenil de l’At. Segre

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat els jugadors, cos tècnic i directiva pel títol de campions de la Lliga Preferent i l’ascens a la categoria Nacional.

21-04-2017

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora de Polítiques a favor de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra,ha presidit la recepció oficial que s’ha fet al Saló de Sessions de la Paeria a l’equip juvenil de l’Atlètic Segre que ha aconseguit el títol de campió de la Lliga Preferent així com l’ascens a la categoria Nacional.

L’alcalde ha felicitat els jugadors pel títol i per l’ascens, una fita que no aconseguien des de la temporada 2001-2002. Alhora ha reconegut la tasca de la junta directiva del club, amb el seu president al capdavant, Josep Antoni Subirà, de l’equip tècnic i, també, el suport de les seves famílies. Així mateix, Ros ha posat de relleu el treball que fa el club amb l’esport base i els valors educatius i socials que tramet a través del futbol. Durant l’acte també s'ha recordat l'anterior president, Ramon Farrús, mort recentment. Més de 450 jugadors integren els diferents equips de l’Atlètic Segre aquesta temporada 2016-2017.

A la recepció també han assistit la 1a tinent d’alcalde, Montse Mínguez, així com els regidors Paco Cerdà, Daniel Rubio, Joan Vilella i Núria Marín.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607