Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Trofeu Ciutat de Lleida de Patinatge Artístic, tot el cap de setmana al Pavelló Municipal de la Bordeta

Trofeu Ciutat de Lleida de Patinatge Artístic, tot el cap de setmana al Pavelló Municipal de la Bordeta

El Pavelló Municipal de la Bordeta va acullir tot el cap de setmana el Trofeu Ciutat de Lleida de Patinatge Artístic

20-03-2017

El Pavelló Municipal de la Bordeta acull tot el cap de setmana el Trofeu Ciutat de Lleida de Patinatge Artístic, una competició que ha proclamat aquest vespre els guanyadors a les categories benjamí, infantil i juvenil femení, i juvenil masculí, en un acte al qual ha assistit la tinent d’alcalde i regidora de la Gestió dels Recursos Municipals, Montse Mínguez.

Per demà està previst que continuï la competició, a partir de les 9 del matí, en les categories aleví i cadet femení, cadet masculí i junior i sènior femení. Durant el matí es desenvoluparà el programa curt, mentre que a la tarda li tocarà el torn al programa llarg. Tot seguit, al voltant de les 19.40 h, hi haurà el lliurament de trofeus als campions del Trofeu Ciutat de Lleida.

El Trofeu Ciutat de Lleida de Patinatge està organitzat pel Club Patins Bordeta i la delegació territorial de la Federació Catalana, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607