Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Víctor Álvarez guanya la segona prova del Campionat d’Espanya d’Autocròs al Circuit de Lleida

Víctor Álvarez guanya la segona prova del Campionat d’Espanya d’Autocròs al Circuit de Lleida

Un centenar de pilots de tot Espanya participen durant un cap de setmana en la competició organitzada per l’Escuderia Lleida.

09-04-2018

Ajuntament de Lleida

Ajuntament de Lleida

íctor Álvarez ha aconseguit proclamar-se campió de la segona prova puntuable pel Campionat d’Espanya d’Autocròs, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Circuit de Lleida, organitzada per l’Escuderia Lleida, i en la qual han participat un centenar de pilots de tot l’Estat espanyol.

Perfecto Calviño i Yoanna Llorente han completat el podi de la màxima categoria de la competició, a la qual ha assistit la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, que també ha lliurat els trofeus als guanyadors en diverses categories.

En l’especialitat Car Cross, el més ràpid ha estat Juan José Moll, de l’Escuderia Mollerussa, seguit d’Ivan Piña i Ivan Ares. Entre els juniors, la classificació ha quedat encapçalada per Juan Bracho, Pol Català i Ricardo Andreu, per aquest ordre.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614