Esteu aquí: Inici PROGRAMES Esportmania

Esportmania

És un programa d'activitats esportives adreçat a tots els nens i nenes de 3 a 14 anys de la ciutat de Lleida que tenen com objectiu oferir activitats lúdicoesportives  durant el període de vacances d'estiu i facilitar, així, la conciliació laboral, personal i familiar.

Des del Servei d'Esports volem incidir en l'aspecte educatiu, social i integrador de l'esport. Estem convençuts que la pràctica d'exercici físic va més enllà dels beneficis físics, ensenya als nens i nenes a compartir, a formar part d'un grup, a conèixer i respectar els altres. Els fa més responsables, més solidaris i els ensenya a guanyar o perdre, contribueix, sens dubte a fer que la seva vida sigui millor.

L'estiu és un bon moment per gaudir de l'esport  i de la natura i per això proposem aquest programa, que aquest any assoleix la 37a edició,  que combina les activitats a l'aire lliure, la natació i els esports utilitzant les instal·lacions esportives municipals dels barris de Balàfia, Bordeta, Cappont, Gardeny, Pardinyes i Secà de Sant Pere.

DÍPTIC INFORMATIU ESTADES

DÍPTIC INFORMATIU CURSETS NATACIÓ


- Si voleu informació de cada estada cliqueu sobre el nom de cadascuna d'elles:

Estades esportives de Balàfia

Estades esportives de la Bordeta

Estades esportives de Gardeny

Estades esportives de Pardinyes

Estades esportives i de gimnàstica rítmica del Secà

Estades de multiesports Cappont (de 6 a 10 anys)

Estades de bàsquet de Cappont (d'11 a 14 anys)

 

Recull fotogràfic 2017

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i l'Esport

Rambla Ferran 13, 4a planta
Tel. 973 700 607