Esteu aquí: Inici ESDEVENIMENTS III Trotacaragol

III Trotacaragol

L'Associació Esportiva TROTALLUNÀTICS, entitat que incentiva l’esport saludable, i la FEDERACIÓ DE COLLES DE L'APLEC DEL CARAGOL DE LLEIDA portaran a terme la macro trotada: dibuixar el caragol més gran del món!. La iniciativa, sota el nom de TROTACARAGOL, es portarà a terme el dissabte 25 de maig de 2019 a partir de les 17.00 hores. El punt de partida estarà ubicat al carrer Ton Sirera, just davant de l’Institut Gili i Gaya de la capital del Segrià.

L'activitat es farà corrent en grup a un ritme suau perquè molts atletes s’apuntin a la festa del running. El ritme marcat serà entre els 5 minuts i mig i els 6 minuts el quilòmetre; un ritme còmode per a què tots els participants ho puguin seguir. La trotada estarà encapçalada i tancada pels cossos de seguretat. A més, el tancament estarà acompanyat per vehicles de l’organització.

El marcatge és farà amb GPS resseguint el circuit i un cop acabat el recorregut tindrem una pantalla on projectarem el TrotaCaragol. Un recorregut que acabarà al Baluard de la Reina de la Seu Vella de Lleida. Aproximadament el circuit constarà de 16,5 quilòmetres, tot i que hi haurà punts per poder accedir al circuits més curts de 6 i 10 quilòmetres respectivament.


Inscripcions: pendents de publicació!

 

Preu: 5€

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Quan 25/05/2019
de 17:00 a 19:00
On
Correu electrònic
Nom de contacte AE Trotallunàtics i Aplec del Caragol
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614