Esteu aquí: Inici ESDEVENIMENTS Magicline Sant Joan de Déu

Magicline Sant Joan de Déu

Què és la Magic Line?

La Magic Line SJD és la caminada solidària de Sant Joan de Déu que va néixer l’any 2014 per un món més just i solidari. Durant tot aquest temps, s’ha convertit en una mobilització que està en creixement arreu del territori, i avui ja se celebra a Barcelona, Lleida, València, Mallorca, Madrid i Múrcia.

La Magic Line no és competitiva perquè quan es tracta de solidaritat, tots i totes hi guanyem! Només es pot caminar en equip, perquè junts és quan arribem més lluny i el 100% del que es recapta es destina a finançar projectes de Sant Joan de Déu

Aquest any 2023 s'afegeix una nova ruta promoguda per SJD Terres de Lleida a Tremp, que serà la primera vegada que la Magic Line es celebrarà a la capital del Pallars Jussà. La caminada serà d'1,5 km amb sortida i arribada de la residència Sant Hospital de Tremp.

La caminada a Lleida, es podrà fer en dues distàncies, una de 4 km i una altra de 14 km. La ruta curta, de 4 km, sortirà a les 11.00 hores des del Parc de la Mitjana, passarà pel Barris Nord, Prat de la Riba i tindrà l'arribada a la Seu Vella, amb un desnivell positiu acumulat de 90 metres; i la de 14, que sortirà a les 9.00 hores des de l'Hospital SJD Terres de Lleida, passant per la Copa d'Or, la Mitjana, Barris Nord i acabant a la Seu Vella, amb un desnivell positiu acumulat de 95 metres. Aquests seran els recorreguts:

http://gestio.magiclinesjd.org/es/ruta/25

http://gestio.magiclinesjd.org/es/ruta/24

http://gestio.magiclinesjd.org/es/ruta/29

La inscripció té un cost de 30 €/equip i ofereix a cada integrant de l'equip un tubular identificatiu com a participant, a més d'una assegurança d'accidents per al dia que es faci la ruta (aquest import no compta com a aportació solidària). Tota la informació al web de la Magic Line SJD (www.magiclinesjd.org)

Ja us podeu inscriure al següent enllaç: https://gestio.magiclinesjd.org/ca/inscripcio-equip

La Magic Line no és competitiva perquè quan es tracta de solidaritat, tots i totes hi guanyem!

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Quan 26/03/2023
de 09:00 a 15:00
On
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614