Esteu aquí: Inici ESDEVENIMENTS El voleibol de Lleida homenatja Jordi Eritja

El voleibol de Lleida homenatja Jordi Eritja

El proper 8 de maig, tot el voleibol de Lleida retrà homenatge al Jordi Eritja, amic, jugador, entrenador que ens va deixar el passat mes de setembre.

Ateses les restriccions per la COVID-19, moltíssima gent que estimava el Jordi no el va poder acomiadar. Per això hem cregut que, ara que la situació ens ho permet, tot i que amb aforaments limitats, era el moment d'organitzar un acte en el seu record.

L'homenatge consistirà:

- A les 16.00 trobada d'exjugadors/es que van coincidir amb el Jordi en les seves diferents etapes tant de jugador com d'entrenador a l'escola Annexa i als clubs CECELL i Almacelles

- A les 17.00 acte d'homenatge

- A les 18.00 partit d'exhibició entre el RODI BALÀFIA VÒLEI (3r classificat 1a Nacional) vs CV SANT PERE I SANT PAU (2n classificat Superlliga 2).

 

 

Com sabeu, ateses les circumstàncies que vivim, l'aforament serà limitat, per la qual cosa cal reservar prèviament l'entrada per poder assistir-hi (només en el cas que s'assisteixi com a públic). L'entrada és nominativa, per tant, cada persona s'ha de registrar i reservar l'entrada amb les seves dades personals

(una persona =un registre = una entrada)

 

L'enllaç per fer la reserva prèvia de l'entrada és http://entrapol.is/Ntwhn

Quan 08/05/2021
de 16:00 a 20:00
On
Correu electrònic
Nom de contacte Balàfia Volei
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614