Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Comença la preinscripció a les Escoles Municipals Específiques

Comença la preinscripció a les Escoles Municipals Específiques

Es pot formalitzar a través del web del Servei d’Esports del 5 al 7 de setembre. Les escoles programades per a aquest curs són: Atletisme, Gimnàstica artística, Natació, Ciclisme de muntanya “BTT”, Escacs, Escalada, Piragüisme, Tennis, Tir amb arc, Triatló, Pesca, Bàdminton i Skateboarding.

05-09-2023

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida obre aquest dimarts, 5 de setembre, el període de preinscripció a les Escoles Municipals Específiques 2023/2024, una iniciativa que té com a objectiu facilitar l’aprenentatge i millora de la tècnica en diverses modalitats esportives, incidint també en la millora de l’estat de forma física i mental del nen o nena.

Les escoles programades per a aquest curs, que va del 3 d’octubre de 2023 fins al 15 de juny de 2023, són: Atletisme, Gimnàstica artística, Natació, Ciclisme de muntanya “BTT”, Escacs, Escalada, Piragüisme, Tennis, Tir amb arc, Triatló, Pesca, Bàdminton i Skateboarding. Les escoles van destinades a nens i nenes d’entre 4 a 16 anys.

El període de preinscripció comença aquest dimarts, 5 de setembre, i acaba el dijous, 7. El dia 12 tindrà lloc el sorteig de les places, que es publicarà a la web del Servei d’Esports, on es podrà consultar la llista d’admesos i la matriculació de l’activitat entre el 14 i 18 de setembre.

En aquest tràmit online es farà la preinscripció, matriculació i repesca de totes les escoles programades aquest curs. El preu del curs és de 39,5 euros.

Qualsevol dubte es pot consultar en la informació del nostre web: Escoles municipals específiques 2022-2023 o trucant a qualsevol dels nostres telèfons de 8 a 14 h (973 700 607 i 973 700 614).

QUI HO POT SOL·LICITAR

Qualsevol nena o nen que compleixi les condicions d’edat especificades per a cada escola. En cas que hi hagi més sol·licituds que places que s’ofereixen, aquestes s’adjudicaran tenint en compte l’empadronament a la ciutat i el número de sorteig.

CALENDARI D’INSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ DEL 1r TORN

PROCÉS A FER ON-LINE A : www.esport.paeria.cat

PREINSCRIPCIÓ: del 5 de setembre al 7 de setembre.

PUBLICACIÓ DEL NÚMERO DE SORTEIG AL WEB: el dia 12 de setembre.

SORTEIG: 12 de setembre a les 12h a la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Lleida.

CONSULTA D’ADMESOS I MATRICULACIÓ A L’ACTIVITAT: del 14 al 18 de setembre.

REPESCA : En el cas que després del procés de matriculació quedin places vacants s'adjudicaran

seguint l’ordre establert pel sorteig. A partir del 20 de setembre es comunicarà

per correu electrònic els admesos en aquest procés.

La matrícula es podrà fer a partir del 21 a 24 de setembre.

MATRÍCULA OBERTA: A partir del 27 de setembre i fins que s’esgotin les places a:

http://esport.paeria.cat/

PREU: 39.50 € / torn

NORMATIVA

  • Es podrà fer la inscripció a una escola per cada nen/a . Si sobren places es podrà tenir accés a una segona opció. La matrícula del segon torn es farà un mes abans del seu inici. Tindran preferència el infants inscrits al primer.
  • En cas de tres faltes consecutives sense justificació es donarà de baixa de l’activitat.  Un cop efectuat el pagament de la inscripció no es podrà retornar l’import abonat si no és per una causa mèdica greu. No es contemplarà cap més motiu de devolució.
  • En cas de malaltia, al·lèrgies o necessitats específiques especials s’haurà de portar un informe mèdic.
  • L’equip tècnic es reserva el dret de decidir sobre la continuïtat o no d’un/a nen/a en l’activitat si la seva conducta és problemàtica o conflictiva.
  • L’entitat organitzadora es reserva el dret de modificar qualsevol activitat que no es pugui dur a terme tal i com estava prevista o que no arribi al mínim d’inscrits establert.

 

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614