Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El Lleida Esportiu presenta al·legacions a l’informe tècnic de la Paeria que planteja la resolució del conveni d’ús del Camp d’Esports

El Lleida Esportiu presenta al·legacions a l’informe tècnic de la Paeria que planteja la resolució del conveni d’ús del Camp d’Esports

Malgrat que ha estat rebut aquest matí per correu postal certificat, la seva tramesa està dins del termini de 10 dies que va concedir l’Ajuntament.

01-12-2021

L’Ajuntament de Lleida ha rebut aquest matí les al·legacions del Lleida Esportiu a l’informe tècnic municipal que planteja la resolució del conveni d’ús de les instal·lacions del Camp d’Esports, a causa de greus incompliments del mateix.

Les al·legacions, signades per l’actual president de l’entitat, Jordi Esteve, s’han rebut dins del termini de 10 dies que tenia l’entitat esportiva per fer-les arribar a la Paeria, ja que el correu postal certificat a través del qual s’ha fet la tramesa valida estar dins els marges establerts.

Aquestes al·legacions seran analitzades en la pròxima comissió informativa d’Esports del 15 de desembre, tal com indica el tràmit administratiu.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614