Esteu aquí: Inici NOTÍCIES El regidor d’esports Ignasi Amor visita les estades d’Esportmania a Pardinyes.

El regidor d’esports Ignasi Amor visita les estades d’Esportmania a Pardinyes.

En la 40a edició d’aquest programa, l’Ajuntament de Lleida ofereix 840 places d’activitats de lleure i esport adreçades a infants i joves de 4 a 14 anys.

10-08-2021

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha visitat aquest matí les estades d’Esportmania al barri de Pardinyes. Amor ha saludat els tècnics i tècniques responsables de les activitats que s’estan realitzant al Pavelló Municipal de Pardinyes, la Piscina municipal de Pardinyes, el camp de tir amb arc de Pardinyes i a l’Escola de piragüisme Saül Craviotto.

Amor ha destacat el bon funcionament del programa: “En un estiu en què s’estan aplicant tots els protocols Covid-19, la regidoria d’Esports i Activitat Física programa una oferta esportiva i de lleure de qualitat que permet que els infants gaudeixin del temps de lleure sense sortir de la ciutat i, a les famílies, conciliar la vida familiar i laboral”. El regidor ha volgut remarcar especialment el compromís i treball que realitzen l’equip de tècnics i monitors i monitores de les estades: “ La majoria, persones molt joves que desenvolupen amb molta il·lusió i vocació aquest treball directe amb infants i adolescents”.

Aquest estiu es compleixen 40 anys del programa Esportmania que coordina i organitza la regidoria d’Esports i Activitat Física de l’Ajuntament de Lleida. Esportmania organitza aquest projecte, que inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure als diferents barris de la ciutat, i adreçades a nens i nenes de 4 a 14 anys.

En aquesta edició hi treballen 35 monitors/es i s’han ofert 840 places, adequades a les restriccions de la Covid-19.

Horari d’acollida

Durant aquest estiu s’ha mantingut l’horari d’acollida i de recollida per tal d’afavorir la conciliació laboral de les famílies. Els nens i nenes poden començar a les 8.30 i es poden recollir fins a les 14 h.

En el cas de les estades del Secà s’han ampliat dos torns ja que també es faran al mes d’agost. A més, s’ha afegit l’activitat de gimnàstica artística a les estades de gimnàstica rítmica i ball.

Activitats durant tot l’estiu

El programa inclou 4 torns: 1r torn: del 5 al 16 de juliol, 2n torn: del 19 al 30 de juliol, 3r torn: del 2 al 13 d’agost i 4t torn: del 16 al 27 d’agost

L’horari de les estades és: de 8.30h a 9h (acollida), de 9 h a 13.30 h (activitat esportiva), de 13.30 h a 14 h (recollida) i de 13.30 h a 15.30 h (menjador).

Esportmania es realitza a Balàfia (juliol), Secà (juliol i agost), Bordeta (juliol i agost), Pardinyes (juliol i agost) i Cappont (juliol i agost).

Els preus per torn són: 70,20 € estades (sense menjador), 66,60 € servei menjador per torn (estades) exceptuant Balàfia i Cappont.

Aquest any s’ha hagut de reduir el número de places de cada estada per complir amb la normativa de control de la Covid-19

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614