Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L’Ajuntament de Lleida col·laborarà amb la cursa Balàfia AREMI del 2022 perquè esdevingui una cursa de ciutat.

L’Ajuntament de Lleida col·laborarà amb la cursa Balàfia AREMI del 2022 perquè esdevingui una cursa de ciutat.

El regidor Ignasi Amor s’ha reunit amb els responsables de l’entitat per començar a treballar plegats.

14-09-2021

L’ Ajuntament de Lleida, per mitjà de la regidoria d’Esports, col·laborarà en l’organització de la cursa Balàfia- AREMI, que es recuperarà l’any 2022, amb l’objectiu “ que esdevingui una cursa de ciutat, més oberta i inclusiva”, ha explicat el regidor d’Esports, Ignasi Amor.

Amor s’ha reunit aquest matí amb responsables de l’entitat i organitzadors de la cursa per avaluar quines són les necessitats actuals per dur a terme aquesta competició i ampliar la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

D’altra banda,  i dins del conjunt de reunions de presa de contacte amb associacions i entitats de la ciutat, el regidor ha mantingut una trobada amb el Club Gimnàstic Lleida, situat al barri de la Bordeta. “És un dels referents de l’esport femení de Lleida i hem de continuar teixint sinergies per impulsar la pràctica d’aquesta especialitat i la seva presència a competicions”, ha assenyalat Amor.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614