Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La Paeria renovarà la gespa del camp de futbol municipal de Balàfia Manuel Lorite.

La Paeria renovarà la gespa del camp de futbol municipal de Balàfia Manuel Lorite.

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat dels tinents d'alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet, i del regidor d'Esports, Ignasi Amor, ha visitat la instal·lació i ha informat de l'actuació a la Junta Directiva del club.

17-02-2023

L'Ajuntament de Lleida renovarà la gespa del camp de futbol municipal de Balàfia Manuel Lorite. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat dels tinents d'alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet i del regidor d'Esports, Ignasi Amor, ha visitat aquesta tarda la instal·lació i ha informat de l'actuació a la Junta Directiva del club, representada pel president, Francisco Rodríguez i el vicepresident i director esportiu, Eloy García, entre altres membres.

Pueyo ha posat en relleu que "aquesta és una reivindicació justa i lògica que fa temps que el club plantejava, perquè la gespa s'havia canviat el 2007, han passat 16 anys i tenint en compte que aquí hi juguen 16 equips i uns 369 jugadors ha tingut una utilització intensa, que a més ha tingut uns beneficis socials i esportius elevats".

L'alcalde ha assenyalat que l'Ajuntament de Lleida es fa càrrec de l'obra de manera íntegra per un import de 170.000 €, mitjançant una subvenció de la Diputació.

Pel que fa al calendari, l'alcalde els ha informat que a principis de març s'aprovarà el projecte executiu del canvi de gespa; després del període a exposició pública s'aprovarà a la comissió informativa d'Economia d'abril, i es podran presentar les ofertes per a executar el projecte fins al 30 de maig. "Treballem perquè es pugui signar el contracte al juny i s'iniciïn les obres durant el període que no hi ha temporada esportiva, amb una durada de les obres de 4 setmanes", ha destacat Pueyo.

Per la seva banda, el president del club, Francisco Rodríguez, ha agraït que "d’una vegada totes l’ajuntament pugui fer aquest canvi de gespa que durant tants anys hem reclamat i que creiem que és necessari pel bé del club, del barri i dels nois que venen aquí a jugar" i ha destacat la tasca social que fa l'entitat.

Aquesta actuació se suma també a la de la renovació de la gespa del camp de futbol de Pardinyes, que està previst començar el mes vinent.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614