Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida UA campiones de Catalunya sub20

Lleida UA campiones de Catalunya sub20

Les atletes del Lleida UA aconsegueixen per primera vegada el Campionat de Catalunya sub20 disputat aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi.

09-02-2021

Facebook del Lleida UA

Facebook del Lleida UA

 

El passat diumenge dia 7 de febrer va ser un dia històric pel Lleida UA, les noies de l'equip sub20 es van proclamar CAMPIONES DE CATALUNYA per primera vegada en la història del club, imposant-se per 1 punt al FC Barcelona i per 4 a L'Hospitalet Atletisme.
En un campionat més fred del que estem acostumats degut a l'absència de públic, les noies es van esforçar en cadascuna de les proves per tal d'aportar el màxim de punts a l'equip.
No va ser, però, fins l'última prova, els relleus 4x400, quan es va decidir el podi degut a que la classificació estava molt ajustada, el Lleida sol tenia tres punts d'avantatge respecte al seu rival més pròxim, el Barça, i s'hauria de lluitar el relleu fins l'últim metre. I així va ser, les noies del relleu van finalitzar la prova en tercera posició, sol deixant perdre 2 punts, fet que va provocar que es proclamessin Campiones de Catalunya en la classificació més ajustada dels últims 20 anys.
A nivell individual podem destacar les victòries de Berta Segura als 200m, Irian Padullés als 60t, els 2ns llocs de Meritxell Hernàndez als 60m, Claudia Martínez en salt d'alçada, Alexia Barroso en llançament de pes i els 3rs llocs d'Andrea Alemany als 1500m, Oxama Bonjorn als 3000m i l'equip del relleu 4x400m format per Berta Segura, Irian Padullés, Oxana Bonjorn i Laia Vara.
A més a més, l’equip és format majoritàriament per gent de Lleida i província fuit del gran treball que porta fent l'escola del club ens els darrers anys.

 

Enllaç a la publicació del Lleida UA a facebook.

 

 

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614