Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Mig miler d’infants s’inicien en l’esport a la pista de les Basses

Mig miler d’infants s’inicien en l’esport a la pista de les Basses

19 centres escolars s’inscriuen en la 19a edició del Miniatletisme.

16-11-2021

Mig miler d’infants de 19 centres escolars s’han iniciat aquest matí en la pràctica esportiva en participar en la 19a edició del Miniatletisme a la pista municipal de les Basses, una activitat que l’any passat no va poder realitzar-se per culpa de la pandèmia.

Amb aquesta jornada de miniatletisme es dona el tret de sortida a la temporada de les Escoles Esportives Municipals. L’objectiu d’avui era organitzar de forma no competitiva una trobada on els participants han pogut gaudir de les proves d’atletisme adaptades a les seves edats. Una iniciativa que ha permès promocionar l’atletisme en l’àmbit escolar i ha possibilitat la pràctica de diferents disciplines atlètiques que per qüestions tècniques i de material seria molt complicat realitzar a les escoles. Els participants han intervingut en 19 disciplines, en intervals de 10 minuts cadascuna.

El regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, que ha assistit a la celebració de la jornada acompanyat del també regidor David Melé, s’ha congratulat de poder tornar al camí de la normalitat amb la represa del Miniatletisme, perquè fer esport és també fer salut. 

La trobada ha estat adreçada a nens i nenes de cicle inicial i mitjà d'educació primària de les escoles de la ciutat, amb un format lúdic que ha complementat la seva finalitat amb jocs alternatius a la zona de gespa de la Pista Municipal d’Atletisme.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614